Ons verhaal

Het verhaal van beweegze begint met de kennis dat bewegen in toenemende mate gezien wordt als de sleutel tot gezonder leven en een directe positieve invloed heeft op de fysieke, mentale en sociale gezondheid van mensen.

Ons verhaal begint ook bij de overtuiging dat ieder mens zijn eigen keuze en motivatie heeft om bewegen een belangrijk onderdeel van de persoonlijke leefstijl te laten zijn.

Het is onze ambitie om met beweegze mensen uit te nodigen bewuster en meer te bewegen, vanuit de gedachte dat mensen van nature al bewegen en dat een beetje meer ook meer is.

Vanuit deze ambitie is beweegze geworden tot wat het nu is, een organisatie die mensen uitnodigt inzicht te krijgen in hun persoonlijke beweegstijl. Een organisatie die inspireert om te ervaren hoe eenvoudig het is om tot beweegwinst te komen door bewegen vooral leuk te maken. En een organisatie die iedere gemaakte beweging beloont door beweging om te zetten in punten.

Vanuit onze missie om mensen te bewegen tot bewegen werken we, samen met onze partners, elke dag aan het beschikbaar stellen van nieuwe en waardevolle informatie. Daarnaast organiseren of nemen we deel aan events en zoeken we continue naar de meest passende en aantrekkelijke producten voor in onze beweegshop.

De initiatiefnemers en partners van beweegze zijn met elkaar verbonden door het streven naar bewustwording dat dagelijks bewegen leuk en goed is. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat bewegen essentieel is om lekker in je vel te zitten en... dat het heel eenvoudig is om dit te bereiken.

Dank voor het vertrouwen in onze organisatie enne... beweegze!!