Beweegmeter

De beweegze-beweegmeter

De AM300 beweegmeter is een van de meest geavanceerde bewegingsmeters. De beweegmeter meet de bewegingen van je lichaam in 3 richtingen en vertaalt de ruwe data in een gemakkelijk te begrijpen getal: de beweegscore. Hoe meer je beweegt hoe hoger je score. Deze score is onafhankelijk van je gewicht en kan daarom vergeleken worden met andere gebruikers.

Door het gebruik van slimme algoritmes en meer dan 10 jaar ervaring met beweegmeters, is de beweegze-meter erg nauwkeurig.


Zuinig met energie

De beweegmeter is zuinig met energie en daarom hoef je hem niet steeds op te laden, zoals bij andere beweegmeters. De standaard CR2032 knoopcel (verkrijgbaar in iedere supermarkt) gaat meer dan een jaar mee.


Draadloos

De gegevens uit de beweegmeter worden automatisch draadloos verstuurd naar een USB-ontvanger in je PC als je in de buurt bent van je PC. De software op de PC stuurt de gegevens meteen door naar de website waar je alle details over je hoe actief je bent geweest kunt vinden. Je hoeft dus niet steeds met kabeltjes in de weer om je beweeggegevens op de site te kunnen bekijken.


Zones

Hoewel de beweegscore je al heel veel vertelt over hoe actief je bent, meet de beweegmeter nog veel meer. Iedere seconde wordt gekeken hoe actief je was. Er zijn drie zones gedefinieerd: de sportzone, de gezondzone (stevig wandelen) en de leefzone (in en om huis). De beweegintensiteit van de laatste seconde bepaalt in welke zone die seconde wordt geteld. Aan het eind van de dag kun je zien hoeveel minuten je in de verschillende zones hebt bewogen. Zo kun je eenvoudig bijhouden of je aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen voldoet: 30 minuten in de gezondzone.


Scherm

Alle gegevens, beweegscore (dag- en weekgemiddelde), minuten in de drie zones, calorieen en de tijd worden getoond op een duidelijk zichtbaar ultra-energiezuinig display waar je met twee knopjes doorheen navigeert. Lees hier meer informatie over wat je op je beweegmeter ziet.


Dagpatroon

Je kunt op de website terugvinden wanneer je veel of weinig deed gedurende de dag door in te zoomen op één dag. Je krijgt dan te zien hoeveel je bewoog in stapjes van 15 minuten.


Veilig

De gegevens worden draadloos verstuurd via een beveiligde verbinding. Ook de verbinding tussen de software op de PC en de website is versleuteld. De beweegmeter is dus optimaal beveiligd tegen gluurders.

 

Meer informatie

Heb je vragen over je beweegmeter, wellicht dat het antwoord bij de veelgestelde vragen vermeld staat. Staat het antwoord er niet tussen of wil je meer informatie neem dan even contact met ons op.